Persoonlijk aanspreekpunt
Gegrond financieel advies
Helpt uw bedrijf groeien

Financieel auditor

In de functie van financieel auditor kunt u uw kritische geest en economische opleiding ten volle benutten. De kerntaak van een financieel auditor is het bestuderen en interpreteren van accountsrapportages van een bepaald bedrijf. Deze analyse wordt dan samengevat en vastgelegd in een rapport. Dit rapport kan vervolgens geraadpleegd worden door de stakeholders van het bedrijf om zicht te krijgen op de financiële stand van het bedrijf.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

De invloed van een financieel auditor

Door het rapport dat de financieel auditor opstelt kunnen dus goed gegronde beslissingen gemaakt worden in verband met het bedrijf. Auditas Bedrijfsrevisoren in Roeselare stuurt vooral bedrijfsrevisoren uit om de wettelijk verplichte audits uit te voeren. Daarnaast nemen wij ook eenmalige opdrachten aan, zoals financieel bedrijfsadvies bij fusies, overnames en extra investeringen. Als financieel auditor krijgt u een vast klantenbestand. Dit houdt in dat u elk bedrijf jaarlijks controleert en begeleidt bij financiële beslissingen. Deze band wil ook zeggen dat u vertrouwelijk omgaat met bedrijfsgegevens en het bedrijf helpt zijn waarde zo groot mogelijk te maken.

auditas-146

Bekijk onze vacatures

Als jong en groeiend bedrijf hebben wij nog veel plek voor jong – en minder jong – bloed. In ons team hebben we nog plaats voor de perfecte kandidaten voor zowel junior auditorfuncties als meer managende functies. Bij interesse in één van onze openstaande vacatures of vragen in verband met de invulling van functies, zoals die van financieel auditor, kan u ons altijd contacteren. Stuur in dit geval een e-mail naar sven@auditas.be.