Professionele bedrijfsrevisor voor uw audit

Auditas Bedrijfsrevisoren uit Roeselare is de ideale partner wanneer u een externe bedrijfsrevisor zoekt voor uw jaarlijkse audit. Auditas staat voor "Audit - Associatie": wij brengen vennoten samen om kennis te delen, zowel onderling als met onze klanten. Wij staan dan ook zowel dicht bij de klant als dicht bij de medewerkers. Deze flexibiliteit beschouwen wij als een van onze belangrijkste troeven. Als u een revisor inschakelt voor uw audit, dan weet u dat zij een uitgebreide kennis en een stevig netwerk achter zich hebben.

De diensten van onze bedrijfsrevisor gespecialiseerd in audit

De diensten die door Auditas aangeboden worden, betreffen bijna uitsluitend auditopdrachten. Onze bedrijfsrevisor staat in voor zowel de wettelijke audit – of het mandaat van commissaris –, eenmalige opdrachten en opdrachten ad hoc. Voor de mandaatdossiers kunnen wij een vast aanspreekpunt aanbieden met jarenlange ervaring, gecombineerd met jeugdig enthousiasme. Onze klanten kunnen doorgaans rekenen op een revisor die hen jaar na jaar controleert tijdens de audit en adviseert indien nodig. Onze vier vennoten en een team van momenteel dertien medewerkers staat het hele jaar ter beschikking van ons cliënteel voor de financiële controle van hun bedrijf.

Naast de jaarlijkse audit uitgevoerd door een geoefende revisor, kan u bij Auditas ook terecht voor eenmalige opdrachten. Deze opdrachten kunnen uitgevoerd worden voor een natuurlijke of rechtspersoon:

  • Inbreng in natura bij oprichting
  • Inbreng in natura bij kapitaalverhoging
  • Fusies en splitsingen
  • Quasi-inbreng
  • Vereffeningen
  • Waardebepalingen van ondernemingen
  • Waardebepaling van vruchtgebruik
  • Waardering bij optieplan
  • Gerechtelijke expertises

Uiteraard kunnen wij naast onze wettelijke verslaggeving ook financieel bedrijfsadvies verlenen omtrent de beste juridische en bedrijfseconomische beslissingen. Samen met u zorgt onze bedrijfsrevisor dankzij een grondige audit ervoor dat uw bedrijf een optimale waarde bereikt.

Onze medewerkers

Als junior of senior auditor krijgen onze medewerkers een veelzijdig takenpakket. De controle van de rekeningen bestrijkt alle aspecten van de financiële rapportering, en beperkt zich zeker niet tot enkele deelgebieden van de controle. Onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden binnen het kantoor, maar ook teamplayers vinden hun plekje. Bijgevolg levert dit veel uitdagingen en opportuniteiten op voor een boeiende carrièrestart. Naast de controle van de rekeningen komen ook bijzondere opdrachten aan bod, waarbij enige creativiteit sterk gewaardeerd wordt. Kortom, als revisor bent u niet enkel bezig met de audit van elk bedrijf maar krijgt u ook andere taken voorgeschoteld. Bent u geprikkeld door ons bedrijf? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures en wie weet komt u binnenkort ons groeiend team versterken!

Contacteer ons voor meer informatie over onze bedrijfsrevisor en de audit die hij uitvoert

Bent u als bedrijf of natuurlijke persoon op zoek naar een bedrijfsrevisor die met geoefende ogen een audit kan uitvoeren om u vervolgens correct financieel advies te geven? Dan bent u bij Auditas op de juiste plek beland! Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze diensten. Wij brengen u graag in contact met onze revisor die u via een doorgrondende audit kan helpen om uw bedrijf zijn grootste potentieel te doen behalen.