Persoonlijk aanspreekpunt
Gegrond financieel advies
Helpt uw bedrijf groeien

Financiële controle

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de financiële controle van uw eigen bedrijf, onderneming of non-profitorganisatie kan verzorgen? Dan bent u bij Auditas Bedrijfsrevisoren uit Roeselare aan het juiste adres. Wij helpen u graag door onze vakkennis toe te passen op de financiële documenten van uw bedrijf.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Een doorgrondende financiële controle

Onze erkende bedrijfsrevisoren zijn opgeleid om alle boekhoudkundige documenten van uw bedrijf correct te evalueren en interpreteren. Onze corebusiness is dan ook het uitvoeren van externe audits voor bedrijven in verschillende sectoren. Een financiële controle is belangrijk zodat u zeker bent dat u de juiste informatie doorspeelt naar uw ondernemingsraad of subsidiërende overheden. Ook bij een fusie, overname of investeringsopportuniteit is een financiële controle van het bedrijf in kwestie zeker niet weg te denken. Dankzij een grondige financiële controle kunnen wij u ook financieel bedrijfsadvies geven. Als auditexperts kunt u er zeker van zijn dat ons advies gestaafd is naargelang uw bedrijf en onze achtergrondexpertise.

auditas-146

Vraag ons over onze diensten

Hoewel ons hoofdkantoor in Roeselare ligt, hebben wij ook kantoren verspreid over Vlaanderen. Op die manier kunnen wij bedrijven overal in Vlaanderen helpen met hun financiële controle. Bent u benieuwd naar onze diensten en tarieven? Contacteer ons dan via e-mail naar roeselare@auditas.be of bel naar +32(0)51 26 14 00. Wij staan klaar om u te helpen uw bedrijf gezond te houden!